Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rafał przybylek Mariusz Frost Brajan Cebula Daniel Buczek bkkmm22@gmail.com wanzi23 Dominik Nosidlak (5518 niezalogowanych)
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
ivka111 napisał:
Nie wiem jak w innych komunach ale w Kristiansand jest tak ze ma sie 3 smietniki : Zielony-papier brazowy odpadki szary wszsytko inne..
Oplaty komunalne za smieci to miedzy innymi 12 razy oproznianie kosza zielonego + 12 razy oproznianie kosza brazowego ( to minimum wliczone w cene kazdego mieszkania domu).. oplaty za szary naliczane sa od kazdego wyproznienia...
to ze macie wspolne kosze to nic nie zmienia, kosze sa przypisane do mieszkania w waszym przypadku do 2 roznych.. tak mnie sie zdaje

Naprawde naliczaja cie od kazdego "wyproznienia"

tak jak napisalam powyzej.. przeczytaj raz jeszcze, tym razem ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
ivka111 napisał:
Optimus napisał:
ivka111 napisał:
Nie wiem jak w innych komunach ale w Kristiansand jest tak ze ma sie 3 smietniki : Zielony-papier brazowy odpadki szary wszsytko inne..
Oplaty komunalne za smieci to miedzy innymi 12 razy oproznianie kosza zielonego + 12 razy oproznianie kosza brazowego ( to minimum wliczone w cene kazdego mieszkania domu).. oplaty za szary naliczane sa od kazdego wyproznienia...
to ze macie wspolne kosze to nic nie zmienia, kosze sa przypisane do mieszkania w waszym przypadku do 2 roznych.. tak mnie sie zdaje

A co tu jest do zrozumienia?
pl.wikipedia.org/wiki/Defekacja_%28medycyna%29

Chodzi Ci o roznice pomiedzy "wyproznianie" a "wyproznienie"
www.echirurgia.pl/przeszukaj/wyproznienie.htm

Oswiec mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Marek Szala
(kendoka)
Nowicjusz
Optimus napisał:
ivka111 napisał:
Optimus napisał:
ivka111 napisał:

A co tu jest do zrozumienia?
pl.wikipedia.org/wiki/Defekacja_%28medycyna%29

Chodzi Ci o roznice pomiedzy "wyproznianie" a "wyproznienie"
www.echirurgia.pl/przeszukaj/wyproznienie.htm

Oswiec mnie

Widzę Optimus, że masz cięty humor i bardzo dużo czasu wolnego żeby zaśmiecać forum Oby tak dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kendoka napisał:
Widzę Optimus, że masz cięty humor i bardzo dużo czasu wolnego żeby zaśmiecać forum Oby tak dalej

No przecież jak wół stoi jaki jest tytuł wątku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz

Nie bardzo rozumiem ten wpis. Ganisz mnie czy chwalisz? Ton ironiczny ale ikony mi nie pasuja.
Co chciales osiagnac ty komentem?

Kowalscy dobrze spletowali - temat smieci.
Jezeli pragniesz prawomyslnego forum bez takich komentarzy to nie ten adres. Napisz do administratora.
Prawda jest taka, ze bez kilkunastu osob ktore tu sie swietnie bawia podkrecajac dyskusje to forum by zdechlo!!
Zostalby tylko portal do wymiany zdjec i marnego podrywu.( no moze oprocz mam w norwegii, ktore zyja swoim zyciem)
Gdy osoby aktywne odpuszcza na dzien lub 2, kazdy temat usycha z 2-3 odpowiedziami. Myslisz, ze administracja nie zdaje sobie z tego sprawy? Inaczej dawno by takich jak ja banowali. Zyja z reklam , a reklamodawce interesuje liczba odslon a nie ich tresc!!!

Nie ma sie co obrazac na forme. Pierdolnij sobie browarka przy sobocie i wrzuc jakies swoje wypociny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przy

okazji.coz to takiego by sie stalo

gdyby,jak mowisz,to forum - zdechlo

tak bardzo cie trapi los p.c? masz misje ratowania ich strony reklamowej?? oddelegowali cie tutaj do podkrecania dyskusji???

tak tylko pytam...z ciekawosci

p/s:
mnie na ten przyklad,mierzi taki typ jak ty...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
brzydal napisał:
...przy

okazji.coz to takiego by sie stalo

gdyby,jak mowisz,to forum - zdechlo

tak bardzo cie trapi los p.c? masz misje ratowania ich strony reklamowej?? oddelegowali cie tutaj do podkrecania dyskusji???

tak tylko pytam...z ciekawosci

p/s:
mnie na ten przyklad,mierzi taki typ jak ty...

Jezeli zdechnie, to przerzuce sie gdzie indziej.

Gdyby mnie interesowalo twoje zdanie na moj temat to zapytalbym: Brzydal. czy uwazasz, ze...?
Jezeli dotad tego nie zrobilem to chyba znaczy, ze wisi mi twoje zdanie a i ty tez.
Dla mnie to zabawa, gdy sie nudze- pisze. Nie ma w tym zadnej filozofii. Jak sie zmecze -odpuszcze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...niby

kim ty jestes,ze mialbym czekac na twoje zapytanie
(oprocz tego,ze przemadrzalym bufonem)

poza tym,jesli cos ci wisi,to zglos sie do lekarza rodzinnego.moze nie jest jeszcze za pozno
i nie odpadnie

p/s:
to w koncu jak to jest
piszesz bo sie swietnie bawisz,czy sie nudzisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
brzydal napisał:
...niby

kim ty jestes,ze mialbym czekac na twoje zapytanie
(oprocz tego,ze przemadrzalym bufonem)

poza tym,jesli cos ci wisi,to zglos sie do lekarza rodzinnego.moze nie jest jeszcze za pozno
i nie odpadnie

p/s:
to w koncu jak to jest
piszesz bo sie swietnie bawisz,czy sie nudzisz?

1. Gdzie napisalem, ze masz czekac na zapytanie?
2. Bufon - Juz mnie zdefiniowal" last man standing" Skad wzioles to slowo dziadku ? z cyklu " w starym kinie" ?Jak chcesz ublizyc to sie troche poducz nowosci
3. Napisalem, ze ty mi wisisz, nie cos. Jezeli jestes "cos" to tak. Wisisz mi. Mam isc z toba do lekarza?
4. Ano jest tak - jak sie nudze to pisze i wtedy sie bawie - ale to za trudny schemat rozumowania na twoj pusty leb. Dla ciebie potrzebne sa proste komunikaty typu: Jesc-srac wtedy nadazasz.

Nie che mi sie wiecej odpisywac na twoje posty.
Konkludujac - pierdole to co wypocisz z siebie bo ani to zabawne, ani interesujace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...musisz

byc w taki razie,strasznie nudnym czlowiekiem
skoro piszesz tutaj,non stop,na wiekszosci watkow

ja natomiast,nie pierdole ani ciebie (tak sie sklada,ze lubie to robic z kobietami) ani tym bardziej tego co piszesz.

np: dlatego,ze doskonale pamietam,twoje poprzednie wcielenie,na tym forum

najwidoczniej posluchales dobrych rad i teraz probujesz byc 'dowciapnym wesolkiem'
znajacym odpowiedz na kazdy temat

przy okazji
to ja mam najwiekszy ubaw,patrzac jak sie miotasz i zmieniasz nicki,aby tylko zaistniec

probuj dalej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok